Leveringsinformatie

Voor de levering van uw bestelling wordt beroep gedaan op de diensten van een externe pakketdienst bpost. De totale kostprijs van de levering wordt tijdens de afhandeling van uw bestelling toegepast op het totaal bestelbedrag en zichtbaar voor de koper tijdens de checkout. De verantwoordelijkheid voor het verzenden van uw bestelling ligt bij de pakketdienst en Caffrèdi kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het niet of niet-tijdig leveren van uw bestelling. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt de klant een verzendbevestiging via e-mail. Op dit moment is de bestelling voor Caffrèdi volledig afgerond. De opgegeven levertermijnen zijn steeds een indicatie. Caffrèdi kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door niet tijdige levering. Caffrèdi is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade gedurende de verzending.

Contacteer ons gerust om het transport naar andere landen te weten.
Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Italië, Oostenrijk

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Caffrèdi.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Caffrèdi was geboden.

Indien een pakket in bewaring wordt genomen in een afhaalpunt wanneer de klant niet thuis was tijdens de aanbieding, is het de verantwoordelijkheid van de klant om het pakket tijdig af te halen. Indien het pakket niet wordt afgehaald en het retour komt naar Caffrèdi, dienen opnieuw verzendkosten te worden betaald om het pakket alsnog te ontvangen. 

Bestellingen die retour komen omwille van het niet tijdig afhalen in een afhaalpunt, kunnen niet geannuleerd worden en zullen dus ook niet terugbetaald worden. 

Bij levering in België gelden volgende prijzen:
•  0 tot 2 kg : € 8,50
•  2 tot 5 kg : € 9,20
•  5 tot 10 kg : € 10,10
•  10 tot 20 kg : € 15,20